főoldal
erotikus fotózás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
kedvezmény
partnereink
garancia
kapcsolat
   
   
Bemutatkozás
 

 

Kürtös Márton fényképész
művészeti vezető


Cégünk, garanciát vállal az elvállalt munkák zökkenőmentes lebonyolítására. Inkognítódat garantáljuk. Amennyiben nem járulsz hozzá, hogy a képeidet, klipjeidet referenciaként a weblapunkon közzé tegyük, azokhoz más,- semmilyen formában, rajtad kívül nem juthat hozzá. Az elkészült anyagról, ha kéred biztonsági másolat készül, melyet 5 évig őrzünk meg. Természetesen miután az elkészült anyagot megkaptad, kérésedre minden Rólad készült felvételt megsemmisítünk.

 

 

 

Stúdiónk Budapesten a Kálvin tértől 2 percre található, az Üllői úton. A leújabb digitális technikával, digitális müteremmel és a megfelelő számítógépes és képfeldogozó szoftveres háttérrel rendelkezünk. Nagy gyakorlara tettünk szert a kreatív modell és erotikus fotózás területén. Több száz ügyfelünk elégedetten távozott az anyag elkészülte után. Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfélcentrikusság. Számunkra fotosak azok a pillanatok, amelyek Neked örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, szeretettel fogadjuk kérdéseidet, illetve megbízásodat. Megrendelésed az ország bármely részéről várjuk, de ha kell külföldön is dolgozunk. Kérd részletes árajánlatunkat!

 

Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket lencsevégre kapni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják a pillanat hangulatát. Mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Kérlek, tekintsd végig néhány, csokorba gyűjtött fotómat, és ha felkeltettem érdeklődésedet keress meg!
 

 

Erotikus fotózás, akt fotózás már 9999 Ft-tól !A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010