Mutasd meg magad partnerednek máshogy, egy fantasztikus szexi falinaptáron, vagy egy exkluzív fotókönyvben, fotóalbumban. A meglepetés ereje átütő. Ettől nincs egyedibb ajándék. Képeidet feltöltheted az internetre, akár egy partnerkereső oldalra is.
A siker garantált!
 
 
 

főoldal
erotikus fotózás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
kedvezmény
partnereink
garancia
kapcsolat

 

Erotikus fotózás, akt fotózás már 9999 Ft-tól !


Egyszer mindenki életében elérkezik egy pillanat, amelyet szeretne szép képeken, igényes videókon megörökíteni. Sokaknak a munkájukhoz elengedhetetlen a professzionális képalkotás. Ebben kívánunk, a Te igényeidhez igazodva minőségi szolgáltatást biztosítani profi fényképészek, profi operatőrök segítségével. Hiszed vagy sem, rólad is készülhetnek fantasztikus képek. Vonzó és kiváló fotókat nem csak címlapokra lehet varázsolni.
 

Ajándékozd meg kedvesed erotikus fotósorozattal, szexi naptárral!

Mutasd meg magad partnerednek máshogy, egy fantasztikus falinaptáron, vagy egy exkluzív fotókönyvben, albumban. A meglepetés ereje átütő. Ettől nincs egyedibb ajándék. Képeidet feltöltheted az internetre, akár egy partnerkereső oldalon is. A siker garantált! Videó klipet szeretnél magadról, esetleg partnereddel együtt? Válaszd ki kedvenc zenédet, a helyszínt és a többit,- akár ránk is bízhatod. Az anyagot megvágva,- ha kéred, sokszorosítva adjuk át. Újdonságként,- igény szerint, már Full- HD minőségben is.


Specialitásunk az erotikus fotózás, erotikus portfólió készítése

 

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik erotikus portfoliók és aktfotózás, -szexi témák videózása területén. Az erotikus és akt fényképezést, videózást összehangoltan és rugalmasan végezzük, az erre szakosodott fényképész,- fotós és operatőr,- videós szakembereinkkel. Legyen szó erotikus fotózásról vagy erotikus videózásról, lehetőség van több kamerás beállásra is. Amennyiben azt a megrendelő igényli, akár 4-6 fényképész vagy operatőr is a rendelkezésre áll. Hordozható profi digitális mobilstúdiónkkal ki tudunk települni akár a Te otthonodba is. Így nyugodt légkörben, megszokott környezetedben készülhetnek el erotikus fotóid, szexi videóid.

 

Professzionális erotikus fotózás, erotikus fényképezés, erotikus és szex képek készítés

A smink elkészítése egy nagyon fontos mozzanat a fotózás előtt. Egy rosszul alapozott arc, egy helytelenül kiemelt szem előnytelen, és tönkre teheti a legcsinosabb modellt is. A fotózáshoz a hétköznapinál erősebb világítás szükséges, ezért speciális fotó-sminket használunk. Ha kéred, ebben is a rendelkezésedre állunk.


Profi erotikus fotózás és profi akt fotózás, elérhető árakon

 

A különböző ráncok, bőrhibák, anyajegyek a test esztétikája mindig korrigálható. A kevésbé feszes bőr, a kevésbé tökéletes alak, műtéti hegek, vagy akár egy tetoválás eltüntetése sem jelent problémát. Az alap retusálást minden kiválasztott képen elvégezzük. Amennyiben komolyabb módosítást szeretnél, kérd egyedi ajánlatunkat.

 

Erotikus portfólió és erotikus fotókönyv készítése

 

Inkognitódat garantáljuk. Amennyiben nem járulsz hozzá, hogy a képeidet, klipjeidet referenciaként a weblapunkon közzé tegyük, azokhoz más,- semmilyen formában, rajtad kívül nem juthat hozzá. Az elkészült anyagról kérésedre biztonsági másolat készül melyet 5 évig őrzünk meg. Stúdiónk Budapesten a Móricz Zsigmond körtértől 2 percre található, a Karinthy Frigyes úton. A legújabb digitális technikával, digitális műteremmel és a megfelelő számítógépes és képfeldolgozó szoftveres háttérrel rendelkezünk. Nagy gyakorlatra tettünk szert a kreatív modell és erotikus fotózás területén. Több száz ügyfelünk elégedetten távozott az anyag elkészülte után. Sikerünk kulcsa a szakma szeretete, megbecsülése, az ügyfél centrikusság. Számunkra fontosak azok a pillanatok, amelyek Neked örömöt jelentenek. Munkánk során arra törekszünk, hogy az elkészült és átadott képek és felvételek maradéktalan élményt adjanak vissza. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, szeretettel fogadjuk kérdéseidet, illetve megbízásodat. Megrendelésed az ország bármely részéről várjuk, de ha kell külföldön is dolgozunk. Kérd részletes árajánlatunkat! Megkeresésedet köszönjük. Örülünk, hogy fotós és videós szolgáltatást kínáló oldalunkra kattintottál.

 

 

Erotikus fotózás, akt fotózás már 9999 Ft-tól !A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010