főoldal
erotikus fotózás
szolgáltatásaink
bemutatkozás
kedvezmény
partnereink
garancia
kapcsolat
   
   
Szolgáltatásaink
 

Erotikus fotózás már 9999 Ft-tól !


Egyszer mindenki életében elérkezik egy pillanat, amelyet szeretne szép képeken, igényes videókon megörökíteni. Sokaknak a munkájukhoz elengedhetetlen a professzionális képalkotás. Ebben kívánunk, a Te igényeidhez igazodva minőségi szolgáltatást biztosítani profi fényképészek, profi operatőrök segítségével. Hiszed vagy sem, rólad is készülhetnek fantasztikus képek. Vonzó és kiváló fotókat nem csak címlapokra lehet varázsolni

Szexi falinaptár, erotikus fotókönyv, erotikus portfólió

 

Mutasd meg magad partnerednek máshogy, egy fantasztikus falinaptáron, vagy egy exkluzív fotókönyvben, albumban. A meglepetés ereje átütő. Ettől nincs egyedibb ajándék. Képeidet feltöltheted az internetre, akár egy partnerkereső oldalon is. A siker garantált! Videó klipet szeretnél magadról, esetleg partnereddel együtt? Válaszd ki kedvenc zenédet, a helyszínt és a többit,- akár ránk is bízhatod. Az anyagot megvágva,- ha kéred, sokszorosítva adjuk át. Újdonságként,- igény szerint, már Full- HD minőségben is.

Smink

A smink elkészítése egy nagyon fontos mozzanat a fotózás előtt. Egy roszul alapozott arc, egy helytelenül kiemelt szem előnytelen, és tönkre teheti a legcsinosabb modellt is. A fotózáshoz a hétköznapinál erősebb világítás szükséges, ezért speciális fotó-sminket használunk. Ha kéred, ebben is a rendelkezésedre állunk.


Retusálás

 

A különböző ráncok, bőrhibák, anyajegyek a test esztétikája mindig korrigálható. A kevésbé feszes bőr, a kevésbé tökéletes alak, műtéti hegek, vagy akár egy tetoválás eltüntetése sem jelent problémát. Az alap retusálást minden kiválasztott képen elvégezzük. Amennyiben komolyabb módosítást szeretnél, kérd egyedi ajánlatunkat.

 

 

 

Erotikus fotózás már 9999 Ft-tól !

 

Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket lencsevégre kapni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják a pillanat hangulatát. Mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Kérlek, tekintsd végig néhány, csokorba gyűjtött fotómat, és ha felkeltettem érdeklődésedet keress meg!
 

 

Erotikus fotózás, akt fotózás már 9999 Ft-tól !A Fotoguru.hu csoport tagja

Minden jog fenntartva © 2010